Minunea Maicii Domnului și a Sfântului Serafim de Sarov (mărturia lui Cornel)

Fratele Cornel relatează în cele de mai jos minunea pe care a trăit-o datorită ajutoruluisf_serafim_de_sarov Sfântului Serafim și al Maicii Domnului. „Cele ce sunt cu neputință la oameni, sunt cu putință la Dumnezeu !”.

Nu reușeam sa avem un copil.

După ceva ani,  într-o noapte,  am visat două racle din care ieșea lumină puternică. Spre una eu am strigat: „Ajută-mă, Sfinte Nectarie!”,  iar spre cealaltă „Ajută-mă,  Sfinte Serafime!”. Când m-am trezit, mi-am dat seama că de Sfântul Nectarie am auzit, dar Sfântul Serafim niciodată. Adevărat că nici pe la Biserică nu prea am fost…

Așadar, după ce m-am trezit, cu visul încă proaspăt, m-am întrebat: „O fi existând un Sfânt cu numele de Serafim?”. Eram convins ca nu există un sfânt cu numele asta. În viața mea de până atunci nu am auzit de numele acesta.

Și am aflat de pe internet că da, există un Sfânt cu acest nume (și încă unul mare) și că o mică părticică din moaște se află la Biserica Mihai Vodă în București.

Am ajuns după un timp la acea mănăstire și am văzut o raclă cu părticele de la mai mulți Sfinți ruși.

La biserica Mihai Voda se află  și o frumoasă icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului care are si puterea de a vindeca „nerodirea”. Am citit 40 de zile canonul icoanei și după încă 3 zile după ce am început să citesc „Acatistul Bunei Vestiri” … soția a avut un test de sarcină pozitiv. Am înțeles după aceea că Sfântul ne chemase la Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Îndrumătoarea”.

După ani de zile de “încercări”și tratament,  acum așteptăm un copil.

Ca o concluzie: un Sfânt de care nu am auzit în viața mea mi s-a arătat in vis și m-a chemat la acea biserica. Am citit despre viața Sfântului Serafim si m-am minunat de aceasta. Citesc din când în când rugăciunea Sfântului Serafim.

ok

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Minuni contemporane și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Minunea Maicii Domnului și a Sfântului Serafim de Sarov (mărturia lui Cornel)

  1. ROXANAoxana zice:

    Sotia a avut semne de sarcina dupa cele 43 de zile sau pur si simplu a facut testul de curiozitate? Multumesc.

  2. Pingback: Minunea Maicii Domnului și a Sfântului Serafim de Sarov (mărturia lui Cornel) | MAICA DOMNULUI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s